17.1.11

mood//fuzzy1. me by ina nederdal. 2. finaste sandra med en kopp chai på café60.

vet inte vad det är med mig idag. orkar inte speciellt mycket. har dock just städat hela lägenheten, mamsen har ju dragit till spanien och kommer vara där en vecka framöver så det är ganska tomt nu. mysigt att vara själv i början men jag är en sån som behöver folk omkring mig för att inte typ deppa ihop till en degklump, speciellt när den här lägenheten innehåller mycket som påminner mig om saker och ting jag tycker är lite jobbigt att minnas.

Tyvärr har jag en sån där dag då man bara vill försvinna under ett täcke eller nåt. Ni vet när såna där onda tankar dyker upp i huvudet, såna där jobbiga om det som varit, det man förlorat och ångrat. Sen saknar jag så himla många, det gör liksom ont i en. Fast det är väl ok att inte alltid vara på topp jämt. Så är det ju för alla lite titt som tätt.

Hade dock en mysig eftermiddag med fanny och sandra på 60. Snackade om peace and love, om hur mycket vi längtade och om ett felskickat sms som nog var det roligaste på hela dagen! haha

På onsdag är jag ledig och då kommer jag ha det asbra med amy och lisa! Vi ska spela in en låt tillsammans. Vilken låt det kommer bli får ni veta när jag publicerar videon här på bloggen. Kan avslöja att det kommer bli en sjukt bra låt. spännande va! Förresten, testa chailatten på café 60!!!! den är grym.

Puss alla fina

2 kommentarer:

Oda sa...

du de där första, jag har känt precis samma sak idag! vet inte varför eller någonting, men de suger, antagligen vädret eller nåt, hoppas ja
kram

Sofia sa...

ja vi får hoppas att det är vädret. kram på dig fina oda