15.1.10

Mitt hår.



Det finns en del folk(mina föräldrar) som tycker att jag ska klippa håret, för att "det ser så slitet ut". Jag vill helst inte eftersom att frisörerna oftast klipper 10 gånger mer än vad man har sagt. Så jag är osäker.. men.. funderar lite på det ibland. Att bara ta saxen och klippa lite jämnare.. om ni vill/orkar får ni gärna säga vad ni tycker!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan ju vara bra för håret att toppas lite. Det blir finare med långt och välvårdat hår än långt och superslitet enligt mig. (:
Om du inte litar på frisörer (som jag :P) så kan man ju be en kompis klippa eller ta och klippa det själv (blir nog svårt dock).

Sofia sa...

Anonym: Wow! Tack så jättemycket för din respons :) Själv tycker jag exakt samma som dig.. grejen är bara att jag är så rädd för att jag ska få lika kort hår som jag hade för ett år sedan(det vill säga precis under bysten). Men kanske kan fråga någon kompis om de vill klippa det åt mig precis som du sa. Litar mer på dem än frisörer. du vet ;) Kram

Miriam sa...

så fint ditt hår är! älskar färgen.
jag ska klippa mig till våren/sommaren - bara topparna och be dem jämna ut det så allt hår blir i högd med min lugg som äntigen växt ut